TRANSPORT MOLOZ

     Molozul rezultat din renovarea sau modernizarea locuintei si anexelor se poate debarasa simplu si rapid prin accesarea serviciilor noastre profesionale si fara batai de cap.

Resturile menajere se pot evacua prin:

  • firme autorizate (asa cum suntem noi),
  • sa-l aruncati la intamplare (lucru care se poate sanctiona cu amenzi de aproximativ 10.000 Lei),
  • sa-l duceti dvs. la gropile de gunoi (e bine de stiut ca foarte putine astfel de centre de colectare lucreaza cu Persoane Fizice si practica tarife mult mai mari decat in cazul firmelor autorizate). 

     Cea mai sigura varinata, este sa accesati serviciile noastre, servicii care sunt personalizate pentru fiecare client in parte. Scopul nostru este sa va fim de folos, astfel molozul ridicat de la dvs. va ajunge la unul din centrele cu care avem semnat cotract sau pe terenurile unde se foloseste moloz pentru umplutura.

     Modul corect de predare a molozului este in saci de rafie (acestia pot fi achizitionati de la orice magazin de bricolaj) umpluti pana ating limita de aproximativ 40 KG (nu mai mult pentru a putea fi manipulati). Dupa pregatirea tuturor sacilor, ne contactati, facem programarea si in termen de aproximativ 24 de ore se va deplasa echipa noastra pentru preluarea sacilor.

BINE DE STIUT:

  1. Ne deplasam pentru orice cantitate (dar minimul incasat va fi de 15 saci)
  2. Pentru reducerea costurilor, puteti incarca dvs. sacii in masina
  3. Cantitatea maxima pentru o cursa este de 3500 Kg.
  4. Preturile sunt personalizate pentru fiecare client in parte, deoarece se i-a in calcul etajul, folosirea sau nu a liftului si zona Bucurestiului.

Pentru detalii si pretul exact trebuie doar sa ne contactati, nu va costa pentru evaluarea costurilor.

Telefon: 0774433818

E-mail: transport@molozbucuresti.ro